Online workshop

Een online workshop is een perfecte manier om efficiënt kennis te delen. Doordat deelnemers niet naar een opleidingslocatie hoeven te reizen, is een online workshop tijd- en kostenbesparend. Wilt u een online workshop organiseren? Studio Apeldoorn biedt u alle faciliteiten die nodig zijn om van uw workshop een succes te maken: een moderne, multifunctionele videostudio, begeleiding door een professionele technische crew én uitgebreide ervaring met het produceren van opleidings- en trainingsvideo’s.

Nu online contact compleet is ingeburgerd en de meeste mensen gewend zijn geraakt aan communicatie via online tools, zijn online workshops een aantrekkelijk alternatief geworden voor fysieke bijeenkomsten. Een professioneel opgezette en uitgevoerde workshop is een perfecte manier om kennis te delen, óók als het daarbij gaat om praktijkgerichte informatie waarbij interactiviteit vereist is.

Webinar Studio Apeldoorn beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om uw online workshop tot een succes te maken. Onze ervaren videomakers beschikken over moderne video- en geluidsapparatuur en lichtsystemen én over een flexibel in te richten studio. Zij ondersteunen u graag bij het opzetten en uitvoeren van een succesvolle online workshop.

Het team van Webinar Studio Apeldoorn ontzorgt u graag bij het maken van een online workshop. Neem contact met ons op en we vertellen er meer over!