Online training

Een online training is perfect om kennis snel, effectief én tegen relatief lage kosten te delen. Wilt u een online training organiseren? Studio Apeldoorn beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om uw online training tot een succes te maken: een flexibel in te richten studio, moderne audio-, video- en lichtsystemen, begeleiding door ervaren filmmakers én uitgebreide ervaring met het produceren van opleidingsvideo’s.

Virtual classroom

Webinars, e-learnings en andere vormen van online onderwijs zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse opleidingswereld. Sterker nog, ze vormen de oorsprong van Webinar Studio Apeldoorn. Onze videomakers beschikken dan ook over een schat aan kennis op het gebied van online trainingen, trainingsvideo’s, etc. Ook hebben ze ervaring met het opzetten van hybride opleidingen, waarin klassikaal en online leren word gecombineerd. Soms letterlijk, zoals in virtual classrooms, waarin deelnemers thuis via hun computer live klassikale lessen kunnen bijwonen.

De mensen van Webinar Studio Apeldoorn helpen u graag verder met de organisatie en productie van uw online training. Neem contact met ons op en we vertellen er meer over!