Online seminar

Wanneer u een bijeenkomst wilt houden met deelnemers die om welke reden dan ook niet of niet allemaal bij elkaar kunnen komen op één locatie, kunt u een online seminar organiseren. Tijdens een webinar online seminar in Studio Apeldoorn zorgen onze professionele videomakers ervoor dat sprekers optimaal uit de verf komen. Qua licht en geluid én inhoudelijk, want we denken graag met u mee over de agenda van uw online seminar.

Bent u een organisatie met verschillende vestigingen of met een internationale klantenkring en wilt u tóch iedereen tegelijk bereiken met een live event? Schakel dan Webinar Studio Apeldoorn in voor een online seminar!

Onze moderne, flexibel in te richten studio is ruim genoeg om gasten te ontvangen die wél fysiek aanwezig zijn en beschikt over alle video-, geluid- en lichtapparatuur die nodig is om grote aantallen deelnemers online een vlekkeloze ervaring te bieden. Wij ontzorgen u niet alleen in technisch opzicht bij uw online webinar, maar kunnen u ook ondersteunen bij de preproductie daarvan, door met u mee te denken over de invulling van het programma, de aankleding, etc.

Het team van Webinar Studio Apeldoorn is u graag van dienst bij de productie van een online seminar. Neem contact met ons op en we vertellen er graag meer over!