Online quiz

De uit Groot-Brittannië overgewaaide pubquiz is afgelopen vijftien jaar erg populair geworden in Nederlandse kroegen. Dat geldt ook voor de online variant, die om begrijpelijke redenen veel werd gespeeld tijdens de coronapandemie. De online pubquiz is perfect voor teams waarvan de leden niet of lastig op één locatie aanwezig kunnen zijn. Samen een online quiz maken is gezellig, leuk en goed voor de teamgeest.

Toen tijdens de coronapandemie cafés gesloten waren, verlegden de organisatoren van pubquizzen hun werkterrein al snel naar het internet. Met veel succes: tijdens de verschillende lockdowns was er vrijwel dagelijks een online quiz waaraan kon worden deelgenomen. Van algemene quizzen tot muziekquizzen en quizzen rondom heel specifieke onderwerpen als Star Wars, de tv-serie Friends of voetbal.

Hoewel de pubquizzen ná de lockdowns weer snel teruggingen naar waar ze vandaan kwamen, bleef de online quiz populair. In veel organisaties met medewerkers op verschillende locaties is het een populair teamuitje. Zo’n online quiz kan de meest uiteenlopende vormen hebben, van een quiz met presentatoren en beeld- en geluidsfragmenten tot een eenvoudigere variant met simpelweg een vragenlijst die na afloop moet worden ingezonden. Voor welke variant u ook kiest, bij Webinar Studio Apeldoorn helpen we u om er een leuk event van te maken!

Wilt u een online quiz organiseren? Webinar Studio Apeldoorn beschikt over alle audiovisuele voorzieningen die hiervoor nodig zijn en denkt graag met u mee. Neem contact met ons op en we vertellen er graag meer over!