Online productpresentatie

Ondernemers die nieuwe producten of diensten willen introduceren, kunnen via Studio Apeldoorn een online productpresentatie organiseren. Dat kan live, als webinar of livestream, of in de vorm van een informatieve video die actief kan worden gedeeld met klanten of op een website kan worden geplaatst. De multifunctionele opnamestudio van Studio Apeldoorn beschikt over professionele video-, licht- en geluidsapparatuur en kan worden ingericht om aan te sluiten bij de wensen en behoeftes van uw klant.

Een nieuw product of nieuwe dienst kunt u maar één keer laten debuteren. Het is dus belangrijk dat zo’n introductie direct raak is, of het nou gaat om een live productpresentatie tijdens een event of een online productlancering. Bij Webinar Studio Apeldoorn kunnen we u daarbij helpen. Onze flexibele videostudio kan in no time worden aangepast aan de optimale beleving van uw organisatie of merk.

Het team van Webinar Studio Apeldoorn is u graag van dienst bij het maken van een online productpresentatie. Neem contact met ons op en we vertellen er graag meer over!