Live streaming

Ook organisaties die hun product, dienst of evenement via live streaming willen delen met klanten, prospects en andere stakeholders kunnen hiervoor terecht in Webinar Studio Apeldoorn. Onze online video studio beschikt over alle expertise en voorzieningen die nodig zijn voor een perfecte live of recorded stream. Waarom zou u een livestream camera huren als u in onze video met moderne apparatuur onder begeleiding van professionele filmmakers uw live streaming video’s kunt maken?

Hoe werkt live streaming?

Bij een live stream wordt er vanuit Webinar Studio Apeldoorn een live online uitzending verzorgd. Wij beschikken over meerdere camera’s en alle techniek die nodig is om uw stream te combineren met bijvoorbeeld PowerPoint-presentaties of eerder gemaakte foto- of video-opnames. Op deze manier kunnen wij samen met u een mooie stream maken die gedeeld kan worden met uw doelgroep. Dat kan live, door deelnemers vooraf een link te sturen of door de stream op te nemen en beschikbaar te stellen wanneer u dat wilt. Ook uitzending via YouTube of Facebook is mogelijk.

Live streaming bij Webinar Studio Apeldoorn

Bij Webinar Studio Apeldoorn ontzorgen wij u volledig bij het maken van uw live of recorded stream. Vooraf bespreken we uw wensen en script en bekijken we hoe dit het beste in beeld kan worden gebracht. Op de dag van de opname zorgen we ervoor dat onze flexibele studio optimaal is aangepast aan uw behoefte en zorgen we ervoor dat alle apparatuur op zijn plek staat n bedrijfsklaar is.

Het team Webinar Studio Apeldoorn is u graag van dienst bij de productie van live of recorded video streams. Neem contact met ons op en we vertellen er graag meer over!